Prvi pikado turnir u Boru

U subotu, 4. januara u kafiću Gejm Pab održan je prvi Pikado turnir u Boru. Prvo pa muško, u tom maniru grad Bor je na svom prvom organizovanom pikado turniru oborio rekord po broju prijavljenih takmičara, bilo ih je čak 115 prijavljenih. Na ovom nezaboravnom događaju prikupili smo 59.000 dinara za veliku Božićnu akciju u kojoj ćemo pomoći preko 50 najugroženijih porodica širom Srbije i regiona.
Na samom turniru pored 115 prijavljenih takmičara bilo je i oko 50 ljubitelja humanitarnih akcija koji su gromoglasno navijali do samog kraja takmičenja. I na ovom turniru bila su prisutna braća iz Ugrinovaca, koji su prešli čak 270km da bi došli na turnir da se takmiči i isplatilo se. U prva tri takmičara bila su čak dva iz Ugrinovaca. Najprecizniji u Boru su bili:
  1. Goran
  2. Colić
  3. Jovan
Dok je četvrti bio najšarmatniji takmičar turnira gospodin Aleksandar Štrbac, koji je ujedno ubrao i najveće simpatije svih prisutnih u lokalu. Šarmantan stil, lucidni potezi doveli su ovog momka do zvezde večeri koja je ostala u senci najpreciznijih. Veliku zahvalnost dugujemo našem mladom ogranku iz Bora, kao i svim učesnicima i njihovim prijateljima koji su nas doveli do jednog od najboljih turnira u pikadu koji smo do sada održali. Zahvaljujemo se i Gejm Pab kafiću koji nas je ugostio i sa radošću najavljujemo nove humanitarne akcije i rekorde. Ovim putem pozivamo sve dobre ljude iz ostalih gradova da nam se priključe i pokrenu neku ovako sličnu akciju u svom mestu, i na taj način daju svoj doprinos u našoj zajedničkoj borbi za bolje sutra najugroženijih srpskih porodica koje pomažemo širom Srbije i regiona. DECA SU NAŠA BUDUĆNOST - NEMA PREDAJE!

Povezane vesti

Komentari