24. децембра 2018.

Održan pikado iz bloka u Zemunu

Održan je još jedan turnir u nizu Pikado iz bloka, ovog puta humanost su pokazali gosti Biblioteka pab-a u Zemunu. Sjajno nedeljno veče 23.12.2018. godine 40 takmičara je krunisalo prikupljanjem 13.330 dinara za socijalno ugrožene porodice. Zemun je i ovaj put pokazao da u njemu ima ljudi koji su voljni da pomognu i pruže podršku našem narodu. Čast da trofej nosi kući imala je šarmantna i veoma precizna Zoka koja je bila najbolja od svih učesnika, iza sebe je ostavila i čuvene momke iz Ugrinovaca koji su izdominirali na nedavno održanom turniru u Beerwood pub-u. POBEDNICI:
 1. Zoka
 2. Boris
 3. Mine
Ovom prilikom izražavamo zahvalnost na gostoprimstvu Biblioteka pab-u, svim učesnicima i gostima koji pružali podršku takmičarima. Jednostavna ideja da se kroz zabavu, druženje i dobar pikado pomaže najugroženijma osvojila je ceo svet, a cilj je da se do kraja januara održi 100 ovakvih manifestacija. U toku je naša Božićna akcija, a najlakći način da je podržite je da pošaljete SMS na 7763. Deca su naša budućnost!

Povezane vesti

Komentari

 • Jelena Lukic

  I ja sam samohrana majka troje maloletne dece, bez posla, i živim u iznajmljenoj kući u Štrpcu koja je sad na prodaju. Primam dečiji dodatak i alimentaciju, i kad god sam zatražila pomoć naišla sam na zatvorena vrata. Da li bih i kako mogla da dobijem neku pomoć jer je ovo neizdržljivo?

 • Vojvoda Momcilo

  Draga Jelena. Zanima me ako se neko iz organizacije javio da vam pomogne? Ako ne molim vas ostavite mi vasu mejl adresu. Hvala

 • Jelena Lukic

  Izvinite što nisam ranije odgovorila ali kod kuće nemam internez. Nije se niko iz organizacije javio. Moja mejl adresa je: lukicjelena485@gmail.com. Pozz

  пон, 11. феб 2019. 02.44 Disqus је написао/ла: