Drugi „Pikado iz bloka” uspešno održan u Požegi

Dana, 29. aprila od 19 časova, u kafiću „Old House”, uspešno je održan drugi turnir Pikada iz bloka u Požegi. Uz pomoć prijatelja i volontera organizacije, a za pomoć mnogočlanim porodicama, humani stanovnici Požege sakupili su 16.100 dinara! Humanitarni događaji naše organizacije ponovo su došli u Požegu! Zahvaljujući volonterima Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, posle prvog Pikada iz bloka, kao i organizovanja projekcije filma „Vi idite – ja neću!” u sklopu „Bioskopa iz bloka”, ovoga puta nastavilo se sa događajem koji je pokazao veoma dobre rezultate, pa je organizovan drugi Pikado iz bloka.

Na samom turniru učestvovala su 36 takmičara, koja su pokazala da stanovnici Požege i te kako brinu o svojim siromašnim sunarodnicima, i da postoji veliki potencijal da se ovakvi humanitarni događaji i dalje održavaju u Požegi. Kombinacija sporta i humanosti dala je najbolje rezultate, pa je atmosfera na samom turniru bila fantastična! Velika želja svih prisutnih da se okupe oko plemenitog cilja urodila je plodom, tako da će se ovaj dan dugo pamtiti. U igri „501”, klasičnim sistemom eliminacija, takmičari su pokazali i zavidnu spretnost u pikadu, pa je turnir tek posle nešto više od tri sata završen.

Redosled pobednika je bio sledeći:
  1. Ivan Milekić
  2. Milica Avramović
  3. Marijana Nikolić
Na kraju, zahvaljujemo se svim takmičarima, volonterima i prijateljima Humanitarne organizacije Srbi za Srbe koji su i na ovaj način podržali rad naše organizacije. Posebno se zahvaljujemo vlasnicima kafića Old House na veoma toplom gostoprimstvu.

Povezane vesti

Komentari