10. септембра 2019.

Prva Srbi za Srbe aktivnost u Bileći

Radosna vijest za našu humanitarnu organizaciju stiže i iz još jednog hercegovačkog grada – iz Bileće, gdje se još jedna ekipa mladih ljudi organizovala i gdje je smo kao organizacija po prvi put imali priliku da predstavimo naš rad i prikupimo određena sredstva za pomoć porodicama. Tako su naši volonteri, uz veliku i nesebičnu pomoć organizatora, na „Lipa Fest 09”, tradicionalnoj manifestaciji koja se svake godine održava u Bileći postavili promotivni štand i donatorsku kutiju, gdje su svi prisutni posjetioci mogli da se informišu o radu organizacije i ubace svoje donacije.

Iako više od sakupljenih donacija raduje činjenica da smo u još jednom gradu pokrenuli humanitarne aktivnosti, moramo da spomenemo da je za dvije festivalske večeri, koliko je donatorska kutija bila postavljena sakupljeno 447 KM donacija koje će biti utrošene na pomoć porodica sa Kosova i Metohije.

Na samom kraju, još jednom izražavamo veliku zahvalnost organizatorima na ustupljenom prostoru, kao i Nebojši Roganu na primljenoj donaciji. Nakon Trebinja u kojem je započela Srbi za Srbe ideja u Hercegovini i koja već nekoliko godina više nego uspješno živi tamo, te Gackog i Nevesinja koji su se održavanjem Bioskopa iz bloka ove godine priključili našoj humanitarnoj misiji, red je došao i na Bileću, tako da se sa aktivnostima polako budimo i ovom dijelu Republike Srpske.

Pa ćemo i ovim putem pozvati sve stanovnike Bileće, ali i Hercegovine, da nam se jave ukoliko žele da učestvuju u radu naše humanitarne organizacije!

Nema predaje!

Povezane vesti

Komentari