29. децембра 2019.

Novo kupatilo za Jovičiće iz Trstenika!

Nakon porodice Šućurović, H.O. Srbi za Srbe pomogla je ove godine još jednu porodicu iz Trstenika. Ovoga puta, reč je o petočlanoj porodici Jovičić. Otac Saša i majka Marija svakodnevno ulažu napore da svojim sinovima Aleksi (15), Strahinji (10) i Vanji (6) obezbede što kvalitetnije uslove za odrastanje i omoguće im da uživaju u detinjstvu. Podsetimo, najveći problem predstavljao im je krov, koji je bio u jako lošem stanju u jednom delu kuće, i kupatilo koje je bilo bez izolacije, što je prouzrokovalo pojavu vlage i otpadanje pločica. Pogodile su ih i poplave 2014. godine. U domu porodice Jovićić izvršeni su sledeći radovi: komplet renoviranje kupatila, postavljanje krova i oluka iznad kupatila i postavljanje fasade oko kupatila. Ukupna vrednost pomoći iznosi 398.211 dinara.

Kao što znate, probleme sa vlagom imamo još od velikih poplava, tako da smo ovom pomoći taj problem konačno rešili. Kupatilo je prelepo, zahvaljujemo se vašim donatorima na pomoći – rekla nam je majka Marija.
Najveće iznenađenje priredili su nam Aleksa, Strahinja i Vanja koji su nam posvetili pesmicu zahvalnosti, uramili i poklonili za uspomenu. Humantarna organizacija Srbi za Srbe zahvaljuje se svim donatorima koji su učestvovali u akciji pomoći za porodicu Jovičić.

Povezane vesti

Komentari